• Lis Holm Riis

Oktober - 2010

9.-10. oktober.

Vi holdt åbent hus med henblik på salg af ponyer. Der var pænt besøg begge dage, men salg af ponyer blev der ikke meget af. Vores 2 vallakker Saxo og Theo var ellers meget pågående og ville meget gerne snakke med gæsterne. Men nu må vi se hvad der sker. Solskinsøens Nugga blev reserveret og bliver afhentet ca. 1 dec.

4. oktober.

Vi har været til unghingstefremstilling hos Frederiksborgerne i Ringsted. På turen hjem til Bornholm var vi på besøg hos Helle, Stutteri Tusindfryd. Sikke dog nogle dejlige og tillidsfulde ponyer Helle har. Tak for nogle hyggelige timer med masser af ponysnak og tak for kaffe.

18. september.

Vi var på stutteribesøg hos Kirsten og Poul Andersen, Stutteri Ege. Vi fik set alle deres dejlige ponyer. Det er standard alle sammen og hvor er de dog store i forhold til vores små minnier. Vi fik kaffe med hjemmebagt kringle og lagkage. Tak for nogle hyggelige timer.

Seneste blogindlæg

Se alle

13. februar - 2010

Så har vi igen fået masser af sne og ponyerne kan slet ikke komme ud. Der er sne overalt. Tiden går med at grave sne hen til wrappet og dagen efter startes der forfra. Men sådan er det overalt på Born

14. februar - 2010

Så er der blevet gravet en gang så ponyerne kan komme ud. De blev sluppet ud alle 15 på samme tid. Så må de selv lave mere plads derude på folden. Hold da op hvor de boltrer sig. De har selvfølgelig v

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now