• Lis Holm Riis

9. juni - 2010

Roskilde Dyrskue d. 4.-5. og 6. juni.

Vi har været til dyrskue i Roskilde. Det var 3 dage med godt vejr hele tiden. Camilla og Cecilie var selvfølgelig med igen i år. Om fredagen er Jens Ole dommer for Frederiksborgerne og vi andre er hos Shetterne. Tøserne fik lov til at hjælpe Stutteri Stjernen med at holde ponyer. Lørdagen skulle shetterne igen frem og Camilla gik med Stjernens følhoppe Pia V.D. Mulder og jeg gik med føllet Stjernens Priceless. Om søndagen var vi ude og gå slangen. Det er alle racer der kommer ind i den store ring og går slangegang. Det er bare så flot at se på. Men når man selv går med så ser vi ikke andet end de racer der går foran en. Shetterne går jo næstsidst så de fleste store heste er gået ud for længst når det er vores tur. Vi siger stort tillykke til Kirsten og Paul Andersen og deres følhoppe Eges Flora der blev bedste følhoppe på tværs af alle racer. Superflot gået. Det var en rigtig god weekend og vi fik snakket med en masse shetterfolk. Man kommer til at kende en masse når vi kommer hvert år. Meget hyggeligt. Stor tak til Janny, Tina, og Carina for at vi må hjælpe til.

Så nu glæder vi os til vores eget dyrskue 2.-3. og 4. juli.Så er der meldt til dyrskue. Vi skal i år have Stjernens Amour og hendes føl Solskinsøens Axi, Stjernens Andrea på 3 år med. Camilla skal have Stjernens Isadore med som goldhoppe. Det er Jan Bjørnshøj der dømmer og Hanne Bjerre er dommersekretær. Men mon ikke de hjælpes ad da Hanne jo også er dommer.

Så har jeg været til hingstekåring i Fredericia som tilskuer. Morten og Katja kørte for mig og vi boede på Postgården, sammen med en del andre shetterfolk. Vi blev inviteret med til middag og det var rigtig hyggeligt.

Selve hingstekåringen var der ikke meget at råbe hurra for. Der var kun 2 der fik kåring i 1 klasse.En lille del blev kåret i 2A og mange blev kåret i 2B. Der blev en del afvist, nogen hos dyrlægen og nogen til kåringen. Jeg havde glædet mig til at se den sidste del nemlig championatet. Men der var kun 1 der kunne komme med så det var lidt tamt. Stort tillykke til vinderen Sønderskovs Discovery. Tillykke til alle jer der fik kåret jeres hingste.

Seneste blogindlæg

Se alle

13. februar - 2010

Så har vi igen fået masser af sne og ponyerne kan slet ikke komme ud. Der er sne overalt. Tiden går med at grave sne hen til wrappet og dagen efter startes der forfra. Men sådan er det overalt på Born

14. februar - 2010

Så er der blevet gravet en gang så ponyerne kan komme ud. De blev sluppet ud alle 15 på samme tid. Så må de selv lave mere plads derude på folden. Hold da op hvor de boltrer sig. De har selvfølgelig v

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now