• Lis Holm Riis

7. januar - 2008

Godt nytår til alle.

Vores hjemmeside har ligget stille siden matrialeprøven. Morten og Katja har renoveret deres hus og det skulle være færdigt til Mortens fødselsdag d. 22 december. Derfor har alle været i sving med det. Deres computer har været lukket ned i den tid. Da det er Katja der skriver min hjemmeside har der forståeligt nok ikke været tid til at skrive for mig. Men nu skulle der være tid igen.


Hvis alt går vel, så venter vi 5 føl i 2008. Tabita og Amanda skal fole til maj. De er ikke scannet men vi håber de er drægtige med Lille Sol. Isadore, som er Camillas pony, er scannet drægtig med Smevallens Golden Hazard. Joline er forhåbentlig også drægtig med Hazard. Men de skal desværre ikke have føl før til August. Vitsen synes så godt om Sol, så hun er blevet bedækket hver måned til Sept. Så det bliver 3 sentfødte føl vi får, men det er der jo ikke noget at gøre ved.

Den 3 maj skal Lille Sol til endelig kåring i Fredericia. Det bliver spændende. Vi håber selvfølgelig at han går igennem, da han er en utrolig dejlig hingst med et super godt sind.

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now