• Lis Holm Riis

5. juli - 2007

Undskyld vi ikke har skrevet på længe. Vi har haft travlt den sidste måneds tid. Vi var til Roskilde dyrskue det var en utrolig oplevelse. Tillykke til Janny Sørensen fra Stutteri stjernen med de flotte resultater. Det var virkelig en flot opvisning med jeres samling på 6 ponyer på stribe. Se mere på deres hjemmeside: Stutteri Stjernen

Ja også må jeg gå til bekendelse. Jeg kom til at købe en af dem, Stjernens Isadore sort broget, med det frækkeste hoppeføl ved siden Stjernens Mini-Iris. Dem får vi hjem når Isadore er med føl i maven.


Onsdagen efter dyrskuet drog vi af sted til Falster hvor Jens Ole har købt en Frederiksborghoppe en 1 års plag. Hun hedder Fleur og skimmel og forældrene stammer fra Bornholm. Hende er vi i fuld gang med at træne hun skal med til føl og plage skue 5 August. Hun er meget mild og lærenem.


Og ellers nu er vi jo i fuld krig med at gøre klar til det Bornholmske dyrskue hvor vi skal hestene ind i aften og i morgen tidlig. Vi håber vi ses.

Seneste blogindlæg

Se alle

16. maj - 2007

I går nat skete det der ikke må ske. Vi nattede hestene af ved 23 tiden hvilket vi gør hver aften som også indebærer at mærker efter om, der kan være føl på vej, men intet tegn på det. Kl 1 vågner jeg

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now