• Lis Holm Riis

26. juni - 2013

Så er ønskeføllet kommet. Solskinsøens Jubii har d. 25 juni kl. 01.30 fået et palomino hoppeføl. Det er det 6 hoppeføl ud af 27, så det var velkommemt.

Det er Stjernens Mini-Paschal der er far.

Så har vi været til Roskilde Dyrskue.


Vi havde ingen shetlandsponyer med i år. Men vi havde Osmann Riisby med i klassen for 3 års hingste Frederiksborg. Han fik 22 p. og første præmie.

Flot fremvist af Tania om fredagen. Britt fremviste ham lørdag og søndag.

Tak for det. Det var første gang der var skimlede Frederiksborgheste med til Roskilde Dyrskue. Der var 2 stk. med idet der også var en 2 års hingst med fra Knud Mørch Pedersen. Oman Riisby der er født hos os.


Sjællandshingsten 2013 blev vundet af Shetlandshingsten Bart v. Ruitersweide flot fremvist af Tina Sørensen som vandt med 231 p- foran Fjordhingsten Trollfin fra Sara og Leif Grimbühler med 230 p. 3 pladsen gik til Frederiksborghingsten Hector Krogvænget fra Britt og Stig Krogvængegård med 225 p.

Stort tillykke til Bart (som forøvrigt er far til vores føl Solskinsøens Izmo) og Tina


Hos følhopperne var det Shetlandshoppen Ronja Røverdatter fra Kirsten og Paul Andersen der var med om årets følhoppe. Hun blev nr. 2. Stort tillykke til Kirsten og Paul.


Camilla fik lov til at gå med Stjernens Isabella, en 2 års hoppe efter Stjernens Izette. Det var et rigtig godt fremvist hesteshow både af Shetænderne og Frederiksborgerne. Godt vejr alle 3 dage så det kan ikke være bedre. Tak for i år.


Osmann Riisby

Bart v. Ruitersweide
D. 1 juni var vi til Dyrenes Dag i Almindingen. Der var 53 heste/ponyer tilmeldt. Der var 8 shetlandsponyer. 1 føl, 1 følhoppe, 1 2 årshoppe og 5 goldhopper.


Solskinsøens Izmo fik 7-8-7-7 / 7 i helhed og blå roset.

Stjernens Izette fik 8-7-7-7 / 7 i helhed og blå roset.


Det var Stjernens Mini-Obsession fra Christina Pawli der blev bedst i racen. Stort tillykke herfra. Else Enemark var dommer.

Seneste blogindlæg

Se alle

Januar - 2013

Så er vi kommet godt ind i 2013. Det er ikke meningen vi skal lave føl i år. Det kan ikke nytte noget at blive ved med det når vi ikke kan sælge noget. Det er rigtig ærgerligt men sådan er det desværr

29. marts - 2013

Ikke så meget nyt omkring ponyerne. Vi har stadig masser af sne. Snart sommertid. Vores første føl forventes ca. 28 april. Det er Izette der skal have først. Iris skal have ca. 5 juni og Jubii ca. 18

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now