• Lis Holm Riis

25. juli - 2007

Forleden fik jeg resultatet fra Janny om at de to hopper jeg har til Hingst, ikke var drægtige til min store ærgrelse for ville ha taget dem med hjem når vi alligevel skulle til hoppekåring den 3. august. Det er min nye hoppe Isadore og Joline som vi afleverede da vi var over og hente Fleur. Vi har også fået vores vogn hjem som vi glæder os til at komme ud og kører i.

Seneste blogindlæg

Se alle

16. maj - 2007

I går nat skete det der ikke må ske. Vi nattede hestene af ved 23 tiden hvilket vi gør hver aften som også indebærer at mærker efter om, der kan være føl på vej, men intet tegn på det. Kl 1 vågner jeg

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now