• Lis Holm Riis

24. juli - 2010

D. 18 juli var vi til hoppekåring i Team Cabe Ringsted. Vi havde Bergeruds Joline og Stjernens Andrea med. De blev begge kåret i 2B. Joline blev målt til 86 cm.13 i pibe. Fik 7-7-7-7-7/35 p. Andrea målt til 88 cm. 12,5 i pibe. Fik 8-8-7-7-6/36 p. Havde håbet på en 2A men hun dumpede på traven hvor hun kun fik 6, så kun 1 p. fra 2A. Camilla og Jens Ole mønstrede hver en.

Der var kun 4 der gik i 1 kl.ud af 62. Det er altså ikke mange. Stort tillykke til vinderne


Dyrskue Bornholm d. 2.-3.-4. juli.

Vi havde Stjernens Amour og hendes føl Solskinsøens Axi og Stjernene Andrea med. De fik begge 1 præmie og 22 p. Jeg havde heller ikke forventet mere så det var fint nok. Amour og Axi var med i ringen om årets følhoppe og årets føl. Amour blev 2/4. Axi var ikke med forrest, kan ikke huske hans placering.

Camilla havde sin egen pony Stjernens Isadore med i goldhoppeholdet. Isadore fik 1 præmie og 22p. og blev 3/4.

Camilla mønstrede alle ponyerne. Tak til Regitse og Lærke som hjalp med at gå med ponyerne i ringen. Der var 13 shetlandsponyer med ialt. Jan Bjørnshøj dømte. Tak til Avlsforeningen for rosetter og præmie.

Jens Ole havde frederiksborghingsten Juvel Tågerup med. Han fik ærespræmie og 23 p. Var med med i ringen om Årets Hingst på tværs af racer som blev vundet af Shetlandshingsten Bakkehaves Jumbaldi ejet af Pernille og Troels fra stutteri Bakkehave. Tanja Karlshøj mønstrede Juvel. Stor tak for det.

Stjernens Tabita og hendes føl Solskinsøens Tiger var med til børnedyrskue. Det var Cecilie der havde dem med. Nicklas og Mikkel havde Totten med og Camilla havde sin egen Luna med. De fik alle 1 præmie.


Seneste blogindlæg

Se alle

13. februar - 2010

Så har vi igen fået masser af sne og ponyerne kan slet ikke komme ud. Der er sne overalt. Tiden går med at grave sne hen til wrappet og dagen efter startes der forfra. Men sådan er det overalt på Born

14. februar - 2010

Så er der blevet gravet en gang så ponyerne kan komme ud. De blev sluppet ud alle 15 på samme tid. Så må de selv lave mere plads derude på folden. Hold da op hvor de boltrer sig. De har selvfølgelig v

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now