• Lis Holm Riis

24. juli - 2007

Så var vi til dyrskue. Der var 13 shetlændere tilmeldt fordelt med 3 hingste, 3 følhopper, 1 goldhoppe og 3 2års-hopper. Det blev nogle rigtig gode dage selvom det regnede hele fredagen. Alle vores ponyer fik 1. præmie og 22 point. Asperas Lille Sol, Stjernens Mini-Amour, Stjernens Mini-Tabita med føllet Solskinsøens Mini-Tippi og Katja og Mortens Stjernens Mini-Nobby.

Sol igang med mønstringen.

Vores føl blev udtaget til konkurrence om årets føl. Det blev rigtig spændende, der måtte 3 omgange til før Tippi vandt over Connemaraføllet. Det var lige før der skulle lodtrækning til.

Katja mønstrede alle ponyerne. Blev også udtaget til mønstringskonkurrence som hun dog ikke vandt men spændende var det.


Shetlandshingsten Navaro v. d. Prinsen Bankhoeve fik 23 point og ærespræmie fra shetlandsforeningen. Han blev også årets hingst. Stutteri Bakkehave kom vanen tro til Bornholm igen med 2 2års. hopper som begge fik 23 point og ærespræmie. Nr. 1 af disse 2 Bakkehaves Jamilah blev nr.2 i konkurrencen om årets 2års. hoppe som blev vundet af miniaturehesten.


Amanda og Tarzan var med til børnedyrskue og fik 1.præmie. Det var Camilla og Nivi der udstillede dem. Cecilie og Nicklas udstillede Fnuggi med føllet Spooky fik også 1. præmie.

Seneste blogindlæg

Se alle

16. maj - 2007

I går nat skete det der ikke må ske. Vi nattede hestene af ved 23 tiden hvilket vi gør hver aften som også indebærer at mærker efter om, der kan være føl på vej, men intet tegn på det. Kl 1 vågner jeg

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now