• Lis Holm Riis

20. oktober - 2007

Så har vi været til materialeprøve i Ringsted. Vi rejste lørdag d. 13 om morgenen. Sidst på formiddagen ankom vi til Fuglebjerg, hvor vi skulle overnatte hos nogle Frederiksborgvenner Janni og Kurt Larsen. De har 14 Frederiksborgheste og de blev godt nok overraskede over at der kom sådan en lille "hest" ind i deres stald. Søndag morgen kl. 8 tog vi afsted til Ringsted. Der var 23 deltagere, heraf 16 hingste. Alle bestod. Lille Sol blev kørt for sulky af Jens Ole. De fik 8/8 og en blå roset. Så gik turen hjem til Bornholm igen. Vi var hjemme ved 22 tiden og Sol var rigtig glad for at komme hjem i vante omgivelser.

Vores 2 hingsteføl er flyttet til deres nye ejer.

Vores 2 hoppeføl som vi skal beholde, skal til at fravænnes. De går sammen i en boks om natten og så om dagen skulle de gå på en fold for sig selv. Men det gik ikke. Isadore og Tabita gik jo og kaldte på dem, så Iris gik bare under tråden og ind til sin mor. Tippi fulgte efter og så var det ligesom om at det ikke skulle i dag de skulle gå alene. Så må vi finde ud af hvad vi så gør.


Seneste blogindlæg

Se alle

16. maj - 2007

I går nat skete det der ikke må ske. Vi nattede hestene af ved 23 tiden hvilket vi gør hver aften som også indebærer at mærker efter om, der kan være føl på vej, men intet tegn på det. Kl 1 vågner jeg

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now