• Lis Holm Riis

20. juni - 2008

Så er det tid til at skrive lidt igen. Vi har været til dyrskue i Roskilde. Vejret var utrolig varmt i alle 3 dage. Men det er jo bedre end regnvejr. Vil lige nævne at Pernille Bjerres føl blev Årets Føl på tværs af alle racer. Fam. Bjørnshøjs 2 årige hoppe Flora af Veddinge blev Årets 2 Årshoppe på tværs af alle racer. Stort tillykke herfra. Også stort tillykke til Tina Sørensen som vinder af Elite Mønstringskonkurrencen.

Lørdag d. 14 juni kl. 10.56 gjorde min webmaster mig til FARMOR til en lille ISABELLA på 4000 gr. og 54 cm. Så nu har jeg 7 børnebørn.

Vi har for første gang fået scannet hopper. 4 stk. Sarinka og Modesty er scannet drægtige. Tidy og Amour er ikke drægtige. De er bedækket igen. Tabita er bedækket på 22 dagen efter foling og 6 dage frem. Hun holder ikke helt dagene efter "normalen".

Vi har tilmeldt 4 ponyer til vores dyrskue. Det er Sol, Sarinka og Tabita m. føl. Hanne og Pernille Bjerre kommer og dømmer. Efter hvad jeg har fået at vide så er der 20 stk. tilmeldt, heraf 7 føl. Det er simpelthen så fantastisk med så mange tilmeldte.

Seneste blogindlæg

Se alle

7. januar - 2008

Godt nytår til alle. Vores hjemmeside har ligget stille siden matrialeprøven. Morten og Katja har renoveret deres hus og det skulle være færdigt til Mortens fødselsdag d. 22 december. Derfor har alle

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now