• Lis Holm Riis

18. juni - 2014

Vi har været Roskilde Dyrskue.

Vi havde Osmann Riisby (frederiksborg) 4 år og Sandbackas Vega (shetland)2 år med. Osmann fik 22 p og Vega fik 22 p. Vega var meget anspændt og ville desværre ikke vise skridt og trav ordentlig.Camilla gjorde hvad hun kunne men det ville ikke lykkes. Vega var meget oppe på dupperne på grund af alt det larm og alle de mennesker. Men det i betragtning så gik det godt nok.


Osmann Riisby
Izmo er blevet kastreret og hvor dejligt. Nu kan han gå sammen med alle de andre uden vi behøver være bange for han bedækker hopperne. De fleste er kommet på sommergræs hos Morten og Katja.

Vi har kun 5 stk. hjemme. Izzo og Saxo går i en fold. Sarinka og Joline går i en fold. De kan desværre ikke tåle så meget nyt græs . Og så har vi selvfølgelig Sol hjemme.


Lige om snart får Fleur føl. Det glæder vi os meget til. Det er Hector Krogvænget der er far. Han er isabella-farvet som det hedder i Frederiksborg verden. Det bliver spændende hvad farve det bliver.

Seneste blogindlæg

Se alle

9. januar - 2014

Rigtig godt nytår til alle. Et nyt år er startet og mange tanker sat igang omkring vores ponyer. Vi har 15 stk for tiden. Vi vil rigtig gerne deltage til Roskilde Dyrskue, Kåring i Avlsforeningen og t

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now