• Lis Holm Riis

17. juli - 2008

Opdateret: 13. dec. 2018

D. 4.-5.-6. juli var vi til dyrskue. Vejret var med os i år. Det var 3 meget varme dage.


Asperas Lille Sol fik 23 p. og Ærespræmie. Han blev flot mønstret af Mai Kaas på 11 år. Hun blev også udtaget til mønstringskonkurrence som hun vandt over de voksne. 1/10.


Stjernens Mini-Tabita fik 22 p. og 1 præmie. Flot mønstret af Camilla på 11 år.


Sarinka v. Tyeslemore fik 23 p. og 1 præmie. Flot mønstret af Mai Kaas.


Der var i alt 20 shetlandsponyer tilmeldt heraf 7 føl. Vi var det største hold der var med i år. Det var Hanne og Pernille Bjerre der dømte. Jeanett Sørensen var dommersekretær.

Der blev givet 6 ærespræmier til Asperas Lille Sol, 3 følhopper med 23 p., 1 3års hoppe 24 p., 1 2års hoppe 23 p.

Sol blev udtaget til konkurrencen om årets hingst. Der var 4 hingste med. Sol blev nr. 2. Det var oldenborghingsten der vandt meget klart. Det var også en meget flot hingst.

Bækkeskovens Josephine, ejet af Ditte Hansen, blev udtaget til konkurrencen om årets følhoppe.3/9. Hendes føl Ronja var med i kampem om årets føl.4/12

Bakkehaves Julietta var med i konkurrencen om årets 2 års hoppe.2/9. Vores egen frederiksborghoppe Fleur Lundsgård vandt. Hun fik 22 p. og 1 præmie. Hun blev mønstret af Tanja Karlshøj.


1000 Tak til alle vores hjælpere, uden jeres hjælp er det svært at have så mange med. Især tak til Tanja som mønstrede Fleur, og Mai og Camilla som mønstrede vores ponyer. Det var et forrygende dyrskue i år.

Seneste blogindlæg

Se alle

7. januar - 2008

Godt nytår til alle. Vores hjemmeside har ligget stille siden matrialeprøven. Morten og Katja har renoveret deres hus og det skulle være færdigt til Mortens fødselsdag d. 22 december. Derfor har alle

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now