• Lis Holm Riis

14. september - 2008

Så er der igen kommet en ny pony til stutteriet.

Normalt er det mig der ringer og forhører mig om ponyen er til salg, men denne gang var det Joan Schou fra Stutteri Tartan der ringede og spurgte mig om ikke jeg ville købe Stjernens Mini Tinitot (har skrevet og spurgt Joan for et 1/2 år siden om hun evt. var til salg, men det var hun ikke på det tidspunkt.) Så det endte med at jeg købte hende og vi var ovre og hente hende d. 6. september. Da var der også St. Hestedag i Roskilde. Så vi slog 2 fluer med 1 smæk. Da der var føl og plageskue for shetlandsponyer, så fik vi dagen til at gå med at se en masse dejlige føl og plage. Tillykke med de fine resultater alle sammen.


Stjernens Mini Tinytot er en lille sort hoppe på 79 cm. Hun er født i 1998 på Stutteri Stjernen. Hun er kåret i 2 A. Hun er bedækket med Skovdigets Jumping-Dust (J D) fra Helle Kjersgaard, Stutteri Tusindfryd. Så vi håber der kommer et lille føl sidst i maj 2009. Tinytot er en meget sød lille hoppe som vi er meget glade for.

1000 Tak for købet Joan.

Seneste blogindlæg

Se alle

7. januar - 2008

Godt nytår til alle. Vores hjemmeside har ligget stille siden matrialeprøven. Morten og Katja har renoveret deres hus og det skulle være færdigt til Mortens fødselsdag d. 22 december. Derfor har alle

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now