Camillas side

Hej

Jeg hedder Camilla og er født 2/6 1997.

Nu er jeg endelig kommet i gang på hjemmesiden og håber på nu at kunne opdatere løbende.

Da jeg var et år fik jeg min første pony, en shetlandspony ved navn Fnuggi. Da jeg blev lidt ældre begyndte jeg at ride på hende og senere sammen med min søster. Vi blev undervist i ponygames, men det syntes Fnuggi ikke så godt om, ikke når det var noget der larmede.

Senere hen fik jeg en større 3’er pony ved navn stjerne, men hun var allerede oppe i årene så hende red jeg kun et par år før hendes ryg ikke kunne klare det mere. Derfor holdt jeg et par års pause med at ride, til jeg mistede hende.  Det var selvfølgelig ikke særlig sjovt men jeg besluttede mig hurtigt for, at nu ville jeg havde en ny pony, så jeg kunne komme i gang med at ride igen.

 Vi fandt en på hestenettet men den stod ovre, så det ville være lidt besværligt, at prøve hende. Men hun lød som den rigtige, men heldigvis kunne vi nå, at springe fra, for vi havde stadig kigget lidt, og fundet en New Forest/Andalusier hoppe Luna fra 2002 og hun skulle da prøves, det var en der stod på Bornholm. Og hvor er jeg glad for, at vi gjorde det.

Mig og Luna dagen efter hun var kommet hjem.

Mig og Luna efter et godt military stævne.

 Første øjekast og jeg var solgt, det skulle være hende. Men selvfølgelig skulle jeg også lige prøve at ride hende.  Hun var super skøn og vi købte hende. Jeg fortryder ikke at vi gjorde det. For selvom mig og Luna har haft nogle lange, hårde kampe både i dressur og spring, har hun også vist sig at være min drømme pony. Vi skulle bare lære at samarbejde også gik det bare der ud af. På et år nåede vi i spring fra 50cm til 90cm på bane, og i dressur fra LD til LA. Jeg har hende stadig og jeg elsker hende rigtig højt. Desværre er det mit sidste år som pony rytter, det er trist men sådan er det jo.

Luna og Izma dagen efter Izma var ankommet.

Izma anden gang jeg red hende.

Izma første tur i skoven.

Men hest det mangler jeg ikke, da jeg har købt en Pinto hoppe fra 2009, Kannikelys Izma, en super skøn hoppe som jeg glæder mig meget til, at skulle arbejde sammen med. Lige nu bliver Izma ikke redet særlig meget da jeg er på efterskole med Luna, men jeg prøver at få tid til at ride hende når jeg er hjemme hver anden weekend, når altså vejret er med mig!

Luna og Izma er købt fra samme familie som jeg snakker meget med til stor glæde for mig og hestene :)

Efter vi havde købt Luna har vi fået lavet et par fejl køb, da Luna var lidt for stor i starten og senere hen svær, at arbejde med men i sidste ende skulle det bare være mig og Luna. Jeg håber også at Izma og jeg bliver en god ekvipage, der fungere godt sammen, det gør vi indtil videre men man ved jo aldrig.

Udover mine store hopper har jeg også stadig shetlandsponyer. Vi beholdt Fnuggi selvom vi var blevet for store til hende, så nu gik hun som avlshoppe på græsmarken. Men hende mistede vi d. 17. december 2010 til meget stor sorg hun har jo været der hele mit liv!

Isadore på dyrskue i 2011.

Så havde jeg også Stjernens Isadore hun gav os to fantastiske føl, hvoraf vi selv stadig har det første Stjernens mini Iris som nu er blevet min. Efter to gode føl fødte hun to år i træk, føl for tidligt så de overlevede desværre ikke, og det gjorde Isadore heller ikke, hun fik det dårligere og dårligere og til sidst måtte vi ringe til dyrlægen, så hun kunne få fred. Jeg sad ude i boksen hos hende i 2 timer til dyrlægen kom, og jeg kunne godt mærke og se at hun ikke ville give slip selvom hun havde det rigtig dårligt. Hun blev aflivet d. 11. februar 2012 derefter fik jeg Iris og vi købte en halv søster til Isadore, Stjernens Izette med sit skønne hingsteføl Solskinsøens Izzo som på en måde også lidt er min!

Isak Isadores andet føl.

Solskinsøens Izzo vil gerne gå tur.

Også er det jo mig der står for mønstring og træning af Shetlænderne og det elsker jeg. Men det går jo også rigtig godt med gode placeringer i mønstringskonkurrencer.

Stjernens Mini Iris efter min tidligere hoppe Stjernens Isadore.

Stjernens Mini Andrea til Bornholm dyrskue.

Der trænes til dyrskue.

Og her er resultatet. Han var så dygtig min lille hingste basse.

Så skal der også trænes med frække føl, Solskinsøens Izzo.

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now