• Lis Holm Riis

Her er ikke så meget at skrive om for tiden. Der er kommet dejligt nyt fra Sverige. Sarinka har fået et dejligt hoppeføl nøjagtig 11 måneder efter hun blev afleveret. Tillykke med det Mia.


Så glæder jeg mig til der er hingstekåring d. 14 maj. Skal på min årlige tur med Susan og Leene.

  • Lis Holm Riis

Det er en trist dag . Vi har i dag måttet sige farvel til Stjernens Bella Luna på grund af tarmslyng. Vi var væk i 2 timer og når vi kom hjem var hun meget dårlig. Dyrlæge tilkaldt men der var desværre ikke noget at gøre. Så hurtigt kan det gå.

Vil være meget savnet da hun var en rigtig sød pony.


  • Lis Holm Riis

Så er det vist tid til opdatering.

Håber alle er kommet godt ind i det nye år


Sol kan endelig gå sammen med de andre ponyer. Det er rigtig dejligt for ham. Endelig en at gnubbe med.


Som skrevet før kan de fleste ponyer købes med levering til Sjælland. Vi bliver nødt til at stoppe med avl da mit helbred ikke er til det. Men det er svært at sælge ponyer herfra på grund af afstand. Har haft 3 henvendelser fra Sverige som alle har skrevet at de vil købe men når de så finder ud af der er 400 km. til Ystad så afmelder de. Det er rigtig kedeligt for så er det bedre at skrive at de er interesseret og vil finde ud af det med kørsel end først at skrive at de vil købe.

D. 25 oktober var vi til Føl/Plagskue på Nørregård. Vi havde Vega og Izzo begge 2 år. Hugin Riisby og Sultan Riisby føl (Frederiksborg) med. Izzo fik kun 35 p. Vega fik 39 p. og blev bedste shetlænder og bedste 2 års på tværs af racer. Tak for præmie fra Avlsforeningen for Shetlandsponyer. Sultan fik ? blå roset. Hugin fik 43 p. bedste Frederiksborg og blev Best in Show. Tak til Bornholmstrafikken for præmie: 1 returbillet bil 5. Det var Martin Bloch der var enedommer. Fantastisk arbejde han gjorde.

Der var 10 racer med.Vi var til St. Hestedag med Bella og Vega. Bella var med i kl. for 3 års og fik dyrskuepoint. Det blev kun til 21 p.

Hun manglede bl.a. sin pandelok. (som var gnubbet væk) Vega fik 39 p. kan ikke lige huske hvad nr. hun blev.

© Lis & Jens Ole Riis | Sigtemøllevejen 19 | 3720 Aakirkeby | Info@shetland-bornholm.dk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now